PRI

PRI is de afkorting voor Past Reality Integration. Het is ontwikkeld door de Nederlandse psychologe Ingeborg Bosch.

Met Past Reality Integration leer je steeds meer vanuit je hart te leven: leven vanuit liefde, in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving.

De sleutel daarvoor ligt in jezelf!

Binnen in onszelf bevindt zich de bron van liefde en levenskracht, maar ook van blokkades die ons ervan weerhouden om met een open hart te leven. Deze blokkades zijn het gevolg van negatieve ervaringen in de eerste levensjaren, wanneer het brein zich razendsnel ontwikkelt en zeer kwetsbaar is.   

PRI biedt een concrete methode om je emoties beter te begrijpen en om de blokkades in jezelf op te heffen. Deze methode is door iedereen toe te passen en is effectief bij klachten als angst en onzekerheid, depressie, stress, problemen in de relatie, (dreigende) burnout en bij opvoedingsvraagstukken.

TIjdens het PRI-traject krijgt je het waardevolle PRI-instrument in handen voor de rest van je leven met een duurzaam resultaat. Je  kunt daarbij kiezen voor een kortdurend coachtraject of voor een diepgaand veranderingstraject.

Ik nodig je uit om te ervaren hoe PRI je werkelijk  kan helpen. Zodat je kunt ontdekken hoeveel het leven te bieden heeft, wanneer je het vanuit liefde en verbinding kunt leven.

Je bent van harte welkom!

Wil je meer weten over PRI, dan kun je de website van PRI raadplegen: www.prionline.nl 

Meer weten?

Neem contact op met Gilbert Wind: tel. 06-48591376. Of meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.