Therapie laat je weer kennismaken met jezelf. Door je bewust te worden van je onbewuste reacties, kun je  patronen doorbreken en kan er van binnen uit verandering ontstaan.

Negatieve ervaringen uit het verleden, zorgen voor emotionele blokkades die in het heden voor klachten zorgen: Depressie, burnout, angst, woede, machteloosheid, verslaving, relatieproblemen. Het is tijd het verleden los te laten.

En dat kun je doen met Past Reality Integration. De methode waarmee ik je leer zélf de baas te zijn over je emoties en gedrag. Door te gaan kijken naar wat ten grondslag ligt aan dat gedrag en die emoties en dat een plek te geven in je leven.
Individuele therapie bestaat uit persoonlijke begeleiding waarbij we diepgaand zullen onderzoeken waar jouw blokkades liggen, hoe deze zijn ontstaan en vooral hoe je ze kunt ontmantelen en uiteindelijk opheffen. Daarmee wordt omgaan met wat je meemaakt in je leven verrassend minder belast!

Gilbert heeft mij top geholpen een betere balans te vinden tussen verstand en gevoel. Daarvan heb ik zowel privé als zakelijk nu heel veel plezier.
Quote van cliënt

Meer weten?

Neem contact op met Gilbert Wind: tel. 06-48591376. Of meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.