Trainingen en workshops

Heel het Hart biedt verschillende workshops en trainingen aan. Een aantal voorbeelden daarvan ziet u hieronder. Door op de naam van de training of workshop te klikken kopen een pagina met meer informatie.

Vanzelfsprekend is het mogelijk voor u op maat een training of workshop te ontwikkelen.

Training: Oudertraining

Deze training is ontwikkeld voor ouders waarvan een of meer kinderen ziek zijn of op een andere wijze een probleem hebben.

Workshop: Belemmerende Overtuigingen

Deze workshop is ontwikkeld voor mensen die al enige tijd uit de running zijn op de arbeidsmarkt.

Workshop: Drijfveren

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor mediators, om hen te helpen inzicht te krijgen in wat hun cliënten, maar ook hen zelf beweegt en scheidingstrajecten.

Workshop: Je emoties de baas

Deze workshop is ontwikkeld voor mensen die emoties als angst, neerslachtigheid, boosheid e.d. ervaren en willen weten hoe ze niet meer door de emoties geregeerd hoeven te worden.

Presentatie: Werken met Facebook en Linkedin

Deze presentatie is ontwikkeld voor therapeuten met geen tot weinig ervaring in het gebruik van social media en is bedoeld om ze op weg te helpen hun eerste stappen te zetten hierin.

Meer weten over de mogelijkheden voor trainingen en workshops? Neem contact op met Gilbert Wind: tel. 06-48591376. Of meld je hier aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.